Make your own free website on Tripod.com

NOVOSTI IZ N.K. CELIK

ALMIR TOLJA - Mislim da ce to biti pravi spektakl pred prepunim stadionom Bilino polje. Morala ne nedostaje i uz angazovanu igru i bez srljanja mozemo do dobrog rezultata.

AMIR BRADARIC - Ne smijemo se prepasti protivnika. Moramo dokazati da nas fudbal iz dana u dan ide naprijed. Uz malo srece mozemo do Belgijanaca. Zikret Buljina: Vazno je da su moje povrede proslost i da sam spreman za susret s Denizlijem. Ocekujem pun stadion i prelijepu atmosferu, a za rezultat cemo vidjeti.

SENAD BEGIC - Dacu sve od sebe da ispunim zacrtane zadatke. Nastojacemo u najboljem svjetlu prikazati nogomet u BiH, a i tako samu drzavu i grad Zenicu. Radi se o jakom protivniku, ali ako nam se ukaze prilika da slavimo sigurno cemo to iskoristiti.

JASMIN DZIDIC - Nadam se velikoj podrsci sa tribina. Nije tajna da uz nase navijace igramo najbolje. Nadam se dobrom rezultatu i predstavi na Bilinom Polju.

VITOMIR PASKALJ - Ukoliko nastavimo sa dobrim igrama kao u nekoliki posljednjih kola necemo biti lagan zalogaj. Uz podrsku sa tribina mozemo do pravog rezultata.

PAVO DADIC - Idemo na pobjedu. Nismo dosli do Evrope da bismo se odmah predali. Mi smo jaka ekipa, a to cemo dokazati u nedjelju. Pozivam sve navijace u BiH da budu uz nas.

DAMIR NADZAKOVIC - Igrao sam protiv Denizlija i mogu reci da nisu bezazlena ekipa Dobro poznajem sve igrace. Naravno nadam se u pobjedu. Kliko god bude slatka drugima meni ce biti sladja jer tamo igrao sedam godina. I pored svih problema u klubu ndam se najboljem.

DEMAL TABAKOVIC - Sam izlazak u Evropu za nas je veliki uspjeh. Ipak mi se na tome necemo zaustaviti. Zelja mi je da ova Celikova generacija napravi sto bolji rezultat.

MUHAREM HUSEINSPAHIC - Nastojacemo da se sto bolje prikazemo pred nasom publikom. Ocekujem pun stadion i uz malo srece i dobar rezultat.

ANES ZUKIC - U susret ulazimo hendikepirani neigranjem dva-tri glavna igraca. Ipak pored svih problema mislim da imamo snage da i ovo prevazidjemo